Stockholm horse show

nu sitter jag i en.bil påväg till globen o se på Stockholms horse show. jag kommer ta kort så kan lägga upp bilder från det då jag får tid över. detta kommer bli en bra dag det känner jag på mig.

imorgon smäller det

jag kan knappt sova för att imorgon smäller det. jag flyttar till en egen lägenhet. det känns då ovant på något sätt. nu känner jag mig mest seg o trött. känner mig även stressa då jag ej hunnit packa alla sakerna idag.

gråter bara utav o se bilder

jag känner att jag gärna hade gått ner till stallet o tagit en sista ridtur men orkar inte för bara jag ser kort på någon utav hästarna gråter jag. jag saknar dom redan. kommer bli jobbigt o flytta härifrån känner jag.

Skära sig och självmord

Har lyckats sluta med att skära mig för ett bra tag sedan. Men hur började det egentligen?? Det började då jag för första gången flyttade till ett behandlingshem. Jag började med det efter några dagar att jag bott där. Jag hade tänkt tankarna lågt innan jag flyttade dit men gjorde det aldrig. Jag har däremot försökt att ta mitt liv många gånger även det skedde mer på mitt första behandlingshem. Jag hade försökt redan innan jag hade flyttat dit också. Har haft mycket tankar på att ta mitt liv och massa annat skit. Det kan fortfarande komma ibland men inte lika stark som det har varit. Jag har lärt mig hantera det på ett bättre sätt. Ibland känns det som om jag är påväg o trilla tillbaka men jag försöker åtminstone göra mitt bästa utav det för o inte trilla tillbaka.

Träning

 
Sen då jag flyttar kommer jag börja träna ännu mera än jag redan gör. Kommer att träna på friskis och svettis i södertälje :) Det kommer bli fett  bra och inte bara använda mig utav promenader utan variera min träning. Detta kommer hjälpa mig med vissa mål i livet som dels är att bli smalare. Jag känner mig så himla glad och positiv till o träna där trots att jag kommer träffa på andra personer där som jag känner. Vissa kan jag säga att jag verkligen kommer se fram emot att träffa där. Går inte in på allt men har bestämt mig nu jag kommer skriva mer öppet här också om träningen och ta bort min låsta träningsblogg. Den kommer jag dels inte ihåg att uppdatera så det är liksom inget o bry sig om för min del. Men här lär jag komma ihåg att skriva om träningen. Hoppas ni kommer finna det intressant.

lycklig men rädd

känslan utav snart flytta. det känns.roligt men ändå på samma sätt läskigt. jag kommer flytta på fredag snacka om att jag kommer att sakna hästarna. Om jag ska vara ärlig har jag funderat på o helt sluta o hålla på med hästar. Men jag vet inte riktigt ännu. Jag kommer iaf att börja träna på Friskis och svettis i Södertälje vilket kommer bli bland dom bästa sakerna jag valt kommer verkligen hjälpa mig med mitt mål. Jag är lycklig men rädd kan man sammanfatta det hela med.

Nov. 25, 2012


full packad dag i lägenheten

Är i lägenheten och har haft en väldigt lång dag med en massa fixande och hållit på o packa upp o lite allt möjligt. det börjar kännas som ett beboeligt ställe nu trots alla kartonger som är staplande i en hög så det har blivit värsta kartongberget i min lägenhet. kände bara för o bjuda på en gamla bild jag tagit tyvärr blir den ju lite sne nu då jag lägger upp den men det får funka det också. snart kommer ytterligare ett inlägg upp under förflutet. ska ta mig tid i morgon och skriva hela det inlägget tänkte jag mig. Jag känner verkligen att jag har saknat min gamla säng som jag har i lägenheten. har liksom inte använt den på flera år. det känns konstigt o vara här i lägenheten men jag kommer säkert att vänja mig vid det också såsmåningom. ha det bäst alla läsare.


är mig inte lik

Idag har vissa personer tyckt att jag inte är mig lik. Fast det har jag även kännt av själv. Jag,har varit glad och skrattat åt typ inget alls. Slog handen i ett.hörn o typ sa aj o började as garva. Jag vet inte vad som har flugit i mig. Jag är mig inte,lik.

min första tävling

Som vissa här ser har det kommit upp en tävlings kategori. Under,den kommer det vara olika slags tävlingar men nu ska jag köra en tävling kommentera om ni vill vara med i detta inlägget ni tävlar om en länkning tävlingen,avslutas på måndag morgon.

tips på o göra om saker

Kommer att komma upp här med idéer o så man kan göra för o fixa till saker man är tråkiga. Kom gärna med förslag på olika saker som jag kan hålla på o göra om o ge förslag på vad man kan göra med. Det kommer bli en hel del sådant då jag flyttat. Förslag på saker o förändra tas tacksamt emot även fast jag har många idéer själv också. Kommer komma bilder o så också på grejerna.

Trodde jag kommit ur det.

 
Just nu känner jag mig väldigt deppig. Jag har ingen aning om varför! Kanske kan vara merutav vissa saker som kommit ikapp mig? Jag vet inte. Känner ångest och är bara nära på att bryta ihop och gråta. Jag vet inte om det är för att jag känner att det hela håller på bli för mycket samtidigt. Orkar inte tänka klart nu funderar på o ta en promenad nu på rasten och se hur det hela beter sig med mitt mående. Jag hoppas iaf att detta kommer vända snart. Jag håller verkligen på o bli tokig på detta. Nu ska jag ta och faktiskt gå ut ett tag för känner att allt håller på o bli för mycket. Jag trodde jag hade kommit ur denna känsla och detta måendet men tydligen inte. Bilden är inte nytagen utan typ från förra året.

novell och förflutet

Förhoppningsvis kommer jag snart att kunna publicera en novell som jag håller på att skriva på. Sen så ska jag även försöka publicera något inlägg under förflutet också. Så håll utkik om ni är intresserade utav att läsa något utav det

ensam varg?

Ibland känns de som jag är ensam i hela stora världen. Som om jag är en ensam varg som,vandrar omkring på jorden. Idag är en sådan dag som jag känner så. Som om jag är helt totalt ensam i världen. Utan några vänner. Att ingen ser mig liksom totalt osynlig eller nått i den stilen. Det var allt för denna gången.

Du får!!!

 
Den stämmer så himla bra in på vad jag känner just nu.

kratsar stor hov

 
 
Kände bara för att bjuda på en gamal bild på mig då jag kratsade en shirehästs hovar. Dom var verkligen tunga kan jag tala om. Det var stallets största häst utav shirehästarna också.

Fick dessa efter föreställningen

 
Dessa blommor fick jag efter teaterföreställningen som faktiskt gick riktigt bra. Innan föreställningen kändes det som om att jag skulle glömma bort dom flesta utav mina repliker men det gorde jag inte. :) Och imorgon har jag en föreställning igen :) Jag hoppas på att även den kommer att gå lika bra.

inget december projekt

Jag skulle ha skrivit ett kort inlägg igår men det publicerades tydligen inte men skitsamma va ändå inget viktigt kommer uppdatera,senare idag om hur det gick på teater premiären. Det verkar inte bli något december projekt då jag inte fått så många frågor jag hade hoppats på. Kommer ta en annan sak under december istället. En julkalender jag fått står det något under varje lucka och det kommer jag att publicera istället eventuellt med en bild men vet ej. Så blir ett projekt under 24 dagar i december istället.

premiär inom ett dygn

Som vissa redan vet så spelar jag teater och vi ska ha premiär imorgon. Nu har jag egentligen bara lust att ligga vaken hela natten och plugga repliker som in i helvete. Men jag kommer nog inte kunna sova fast det är vad jag verkligen behöver för o klara av premiären. Påtal om premiären så kommer jag,sitta typ på golvet o hyper ventilera eller något innan jag,ska ut på scenen som förra året. Ca en halvtimme innan men sen är det bara o bita ihop o,slänga ut sig själv på scenen och då släpper den dära oros känslan som alltid kommer som en klump i magen av nervositet o så. Imorgon smäller,det

Linus holm - Better Of Without You

Tänkte dela en muisk som min vän gjort men går ej o bädda in vilket är synd men ni får iaf länken till låten på youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=95xms8Jv1ZM&feature=share&list=UL95xms8Jv1ZM
Hoppas ni gillar det. // Krisse

utvecklingssamtal och extra lång teater träning inför premiären

 
Nu har precis svenskan slutat och snart ska jag ha utvecklingssamtal. Jag antar att det kommer att gå bra på utvecklingssamtalet.  Det kommer att bli en lång kväll för mig idag. Jag kommer ju ha teater en timme extra idag just för att det är premiär på söndag så jag är väldigt spänd och nervös inför det men ändå inte så farligt mycket. Känner att det kanske kommer att vara lite kaos på scenen idag eftersom vi inte riktigt har hunnit med att gå igenom alla scenerna så det kommer finnas saker o göra kan jag ju säga. Jaja skitsamma får ta och uppdatera mer senare om jag hinner eller så under ene paus på repetionen utav pjäsen via mobilen tyvärr blir det ju inga bilder just då. Ha det bäst!

Ny facebook för er läsare

Har skapat ytterligare en till facebook ifall ni läsare vill ha kontakt med mig enklare. http://www.facebook.com/search/results.php?q=ww.stinaberg.blogg.se&init=quick&tas=0.39012539640018345#!/kristina.berg.5249 Kommer vara inne där som på min vanliga eftersom jag anser att det kan behövas. Den är helt offentlig och kommer ofta att komma upp bara angående min blogg och sådant. Hoppas ni har lust att bli vän med mig sär o så.

kalven försökte

Har bara hängt med några andra till öknaskolan och gått runt och en utav kalvarna försökte typ ta min väska men även vissa delar,utav min jacka. Dom var så himla gulliga.

åter aktiv.

Nu ska jag åter försöka vara väldigt aktiv här på bloggen. Jag har även en träningsblogg men glömmer alltid bort att uppdatera den så kanske ska ta o skriva om min träning här istället har inte riktigt bestämt mig angående det ännu. Man får helt enkelt bara se hur det blir med den saken.

psykologi och matte

Idag hade jag prov psykologi det gick väl ganska bra skulle jag tro. Får se sen då jag får veta resultatet utav hur det hela gick. Nu sitter jag och har lunch och väntar på min sista lektion för dagen vilket är matte. Kan inte riktigt beskriva hur jag känner allting just nu. Jag ska fan lyckas med detta. Ska kämpa som bara den nu på matte´lektionen trots att jag egentligen inte orkar.

saker till min lägenhet

I lördags åkte jag iväg till stjärnhov på en loppis där jag köpte lite möbler till min lägenhet så nu har jag bara några saker kvar att skaffa i möbelväg till min lägenhet. I söndags åkte jag till haninge och köpte ett hörnskrivbord utav en privatperson. Och jag måste säga att jag verkligen älskar färgen i min lägenhet det är rosa. Jag kan lova att det kommer kort på det så fort som jag har börjat få lite ordning på det hela i min lägenhet för just nu ser det hemst ut med saker här och var. Och idag kommer föresten mitt flyttlass från norrland vilket innebär att det kommer se ännu värre ut där inne ett tag med alla kartonger och möbler som är här och var. Jaja men jag kommer säkert att lyckas få till det riktigt bra skulle jag tro.

Ridit isafold i lördags för första gången.

 
Som rubriken säger så red jag denna tjejen i lördags. Det gick riktigt bra faktiskt. Hon är ju väldigt sådära att hon vill göra som hon själv vill så man fick kämpa med henne. Hon är föresten en unghäst. Hon var väldigt seg så man fick verkligen driva på henne för att bara kunna skritta o typ inte krypa fram i snigel fart eller något sådant. Det gjorde ingen skillnad alls ens om man hade ett ridspö i handen.
 
 
Båda bilderna är tagna i lördags innan och då jag red henne. Finaste Isafold <3 Ha det bra alla läsare.

Söndagens svamp plockning

 
 
I söndags var jag och en vän ute i skogen och plockade lite svamp sedan höll vi på länge med att rensa den också. Detta är ett kort på hur mycket svamp vi plockade vi var ute i skogen typ 2 timmar och hittade världens bästa svampställe så vi behövde inte förflytta oss långt för o plocka all denna svampen. Men nu finns det inge svamp kvar längre den användes igår i en svampsås till lunchen :) Den var faktikst riktigt god. Jag funderar på o ge mig ut i skogen idag igen och plocka lite mera svamp eller nått om jag hinner

kanske utan

Just nu är jag åter igen i en jobbig period med mycket som händer orkar ej skriva så blir kanske några dagar utan inlägg

fullt upp

Blir o plugga som en galning imorgon och hela helgen har verkligen fullt upp nu den närmaste tiden med skolan o allt. Nu ska jag ligga o läsa lite istället

snart premiär

Premiären utav teaterföreställningen börjar att närma sig. Den 18 smäller det. Jag börjar gå och bli väldigt nervös redan nu men det värsta kommer att komma då premiären är just innan jag ska in på scenen. Känner mig sjukt peppadpå föreställningen och idag ska vi öva så kommer bli mycket och jag kan replikerna hyfsat bra.

efter en lång skoldag

Nu sitter jag och väntar på bussen hem i kylan efter en väldigt lång skoldag och jag har inte mått speciellt bra alls under dagen. Jag funderade flera gånger på om jag skulle ha bett om o åka hem tidigare men det sket jag fullständigt

Bågskytte med skolan

Jag har varit på bågskytte med skolan och det var faktiskt riktigt roligt :) http://www8.idrottonline.se/SodertaljeBF-Bagskytte/ där kan man läsa lite om det stället vi var på idag. Jag fick seriösa funderingar på att börja med bågskytte just för att jag tycker sådana saker är så himla roliga.

Angående mitt skrivande

 
Som vissa av er läsare redan vet så skriver jag väldigt mycket. Jag har ett nytt projekt på gång och vet inte riktigt ännu hur långt det kommer att bli. Dom som har läst det som jag hittills har skrivit tycker att det är väldigt bra det jag skrivit och att man verkligen fastnar i texten och inte vill lägga den ifrån sig. Så om det blir väldigt långt kommer det inte publiceras här.

håller på o falla tillbaka

Jag är stark o kommer ta mig igen skiten som jag håller på att falla tillbaka till igen vilket inte är speciellt bra saker. Nu ska jag kämpa för o inte falla. Var dag är en kamp för tillfället.

nytt smeknamn

 
Tänkte passa på o berätta att jag har ett nytt smeknamn som jag fick igår kväll utav en vän och det är Krisse. Jaja så ligger det till med den saken. nu ska jag vara lite social med en vän.

Vaccin mot livmoderhalscancer

 
Jag känner mig inte ett dugg peppad på att åka till vårdcentralen idag och ta vaccin mot livmoderhalscancer. Jag hatar det verkligen sist bröt jag fan ihop. Jag är ju så himla rädd för o ta sprutor och blodprover och så efter saker som har hänt i samband med att jag ska ha tagit blodprover förut. Jag grät som bara den sist och idag ska jag ta andra dosen men jag är glad att jag inte kommer att vara själv denna gången eftersom min pojkvän kommer att följa med mig. Det betyder mycket för mig. Just nu kan jag knappt koncentrera mig i skolan för att jag är så himla nervös och rädd för att det ska bli som förra gången fast då var jag ensam fast det var sagt att någon skulle vara med. Orkar inte tänka på det just nu men snart så har jag Matte vilket är min sista lektion för dagen. Just nu vill jag inget hellre än att bara skita i o ta vaccinet men jag vet att det inte är någon bra ide. Nu ska jag göra något annat för  att få mina tankar på något annat.

frågor till projektet

Hjälp mig med frågor till mitt projekt i december annars blir det inte av.

Att bo på behandlingshem

Jag har ju bott på behandlingshem och det är verkligen inte enkelt oftast blir man placerad så långt borta från vännerna och släkten som det blev i mitt fall. Man känner sig rädd och tänker mycket på tänk om man inte passar in här att alla bara skiter i en. Att förstå är inte alltid det lättaste dom första nätterna låg jag bara och grät hela nätterna igenom. Att inte våga prata med personalen för att man är rädd att någon ska dömma en för det man säger. Att allt kommer att vändas emot en. Jag tänker mycket på sådant hur det var och är på behandlingshem nu då jag håller på att flytta ifrån mitt andra behandlingshem. Jag vill inte berätta så mycket om det just nu för jag anser att det är bättre att berätta om efter att jag flyttat därifrån och inte har något med dom att göra längre. Hur som helst så ska jag ta och berätta mer om det första stället som jag bodde på om känslor och så. Lite om det stället har jag ju redan berättat. Jag trodde jag hade funnit en vän i J men alla dom andra där sa att hon bara utnyttjade mig och bara umgicks med mig för att hon inte hade någon annan att vara med. Jag kunde självklart inte tro på dom med tanke på dom sakerna som hon gav mig. Jag angav henne aldrig trots att hon hade sprit inne på sitt rum. Vi köpte saker och satt inne på hennes rum och delade på det och åt och snackade en massa om allt möjligt. Dom andra på behandlingshemmet berättade även för mig att då jag inte var i närheten att J snackade en massa skit om mig. Jag kommer fortfarande ihåg att jag berättade för J vad dom andra sagt om henne, Mén självklart sa hon att något sådant skulle hon aldrig göra och gav mig en kram. Sedan sade hon bara att det var dom som ljög för mig. Att jag kunde vara så dum som litade på det hon sade till mig. Det dom andra sade till mig var sant att jag inte litade på dom det änner jag så himla dum över.

Nervös och sjukt taggad

 
Jag sitter i skolan och är väldigt nervös eftersom jag ska bli hämtad utav en person som jag aldrig ens sett eller vet så mycket om. Det är en från det nya stället det enda jag vet är namnet och vart hon jobbar. Tankar och funderingar hur ska jag veta att det är hon som hämtar mig? Hur vet jag ens vem det är? Men samtidigt är jag sjukt taggad för att vi ska även åka förbi min lägenhet så jag kommer att få se hur den ser ut nu när den är målad. Det är jävulst svårt att förklara mina känslor just nu och snart börjar min näst sista lektion så oron bara blir större ju närmare tiden kommer. Fick även ett fint kort på mig och en vän från halloween maskeraden utav en av lärarna. Jag kan kolla med henne om det är okej att publicera den bilden här eller om jag inte får men ni har iaf fått se hur jag såg ut. Jag kan verkligen inte tänka klart för tillfället för att jag är så himla nervös. Jag kan verkligen inte ens koncentrera mig just nu på svenskan så jag fick för mig att bara sitta och skriva lite här på min blogg men har ingen aning om vad min svenska lärare säger om det. Men jag tror nog att hon förstår bara jag förklarar för henne vad det är som händer idag.

varför så svårt?

Vissa saker vet man att man borde säga nej till men varför ska det vara så svårt? Att säga ett kort ord nej eller nått liknande det är svårare än man kan tro särskilt om man hamnat i något man inte vill veta av

på pendeltåget

Nu sitter jag på pendeltåget mot östertälje men jag är as trött kommer att bli en jävulst lång dag o jag är hungrig.

mot stockholm om några timmar

 
Jag vaknade väldigt sent idag men var ju även uppe väldigt länge så att det förvånade mig inte. Nu har jag packat klart alla sakerna för ikväll åker jag ju tillbaka till stockholm. Så nu tar jag det mest lungt fram tills det börjar bli dags att bege sig mot bussen. Jag kanske bara borde passa på att gå till affären och handla lite om ett tag som man kan ha med sig under bussfärden om jag är smart men känns inte så roligt det heller men skitsamma. Nu kommer jag iaf lyckas med allt det jag vill. Har vissa saker att förbereada inför flytten så tänkte mig att försöka packa ner allt som bara går imorgon så att jag slipper att göra det sen. Så fullbokad dag imorgon för min del.

splittrad

 
Inte endast bilden kan beskriva men jag känner mig totalt splittrad gö4r jag det ena sårar jag dom andra. Gör jag inte det sårar jag henne. Hela jag är totalt splittrad dom vill ha mig där och jag vill både vara där o vara med henne men det funkar ej. Jag är fan helt splittrad hela jag och alla mina känslor.

cider


puben o dricker cider

Just nu sitter jag på puben tillsammans med min morfar och dricker lite cider medans han dricker öl. Som verkligen smakar skit kan jag säga för fick testa lite av honom o har ingen större lust att dricka det. Får se om jag bjuder på några bilder från kvällen sen eller hur jag gör

hur det är för mig autimsliknande tillstånd

 
Nu tänkte jag ta och berätta lite om autismliknande tillstånd för hur det är för mig. Jag har viss problem som dels med snabba förändring. Då dom sker kan jag ibland bli riktigt arg och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag kan bli riktigt arg och då vet jag inte alltid vad jag gör. Sen så gillar jag inte att prata överdrivet mycket. Jag vet att det är lite av hur jag är som jag själv har kommit fram till och insett.

Inköpta saker

Igår var jag i Umeå och shoppade lite och träffade vänner nu tänkte jag ta o bjuda på bilder utav det som jag köpte.
 
 
Mina nya vinterskor
 
 
Vart tvungen o köpa detta också till mina skor.
 
 
Bara några saker som jag ville ha. Jag är rosettgalning för er som inte vet om det.
 
 
Hittade en snygg kalender på bokia så jag passade på att köpa en då jag verkligen var i behov att använda den. Liten och Praktiskt är den och snygg också vilket bara är ett stort plus.
 
 
Kofta som jag köpte på HM som jag verkligen blev kär i bältet följde med men det kan jag inte använda då det är för litet för mig men koftan passar bra och är väldigt mysig.

pipes of scotland och min dag i umeå

 
Strunta i Nallen det var bara min lilla syster som ville att det skulle vara med på bilden. Det var föresten hon som tog kortet också. Nu ser ni sminkningen som jag har haft hela dagen i umeå och på kvällen då jag var på pipes of scotland på kvällen med min morbror och då hade jag föresten min nya kofta som jag handlat idag. Bilder på det jag köpte kommer att komma upp imorgon då jag redan gjort ett tidsinställt inlägg. Har iaf haft en mycket trevlig dag i umeå och då jag åt på frasses fick jag tillbaka typ 400kr mer än jag skulle ha haft. Men det märkte jag först senare och inte på en gång för då hade jag sagt det till den som gav mig det. Jaja skitsamma har iaf haft en sjukt trevlig kväll med trevliga människor och bra musik.

Umeå!!

Idag kommer jag att vara i umeå hela dagen och umgås med lite vänner och så, Sen får vi se lite vad jag kan tänkas att hitta på. Jag vet iaf att det kommer att bli att gå runt i butiker och kolla på olika saker och eventuellt kanske börja köpa julklapparna till min bästa vän om jag hittar något intressant. Jag kanske kommer att slänga iväg något på bussen påväg till umeå eller medans jag är där på stan om jag hinner och får någon möjlighet över till att göra det. Detta är ett tidsinställt inlägg därför är det kanske lite konstigt formulerat med olika nu tid och och framåt i tiden skulle man kunna säga om det hela men skitsamma ha det bäst.
 

puben ikväll

Nu sitter jag på en buss påväg till Umeå för att gå på stan o så. Ska bli trevligt och ikväll slutar det med puben för att lyssna på min morbror som har en spelning. Det lär nog bli en rätt så Nice dag.

RSS 2.0