jag vill kunna tävla

Just nu har jag bestämt mig för att även börja träna rejält. Jag var,ute och joggade och gick snabbt igår med gaski. Det finns något jag verkligen vill och,det är att springa olika lopp bara för skojs skull,så jag ska börja träna som fan för att lyckas med det målet. Plus att det kommer hjälpa mig,att gå ner i vikt.

vill egentligen bara sova

Just nu vill jag,egentligen,bara lägga mig och sova då jag kommer hem men det funkar inte för jag,har en häst som,ska,skötas och motioneras idag. Plus en,massa svår jobbig engelska. Jag som verkligen hatar engelska men jag ska kämpa på med det ändå. Jag hade tur idag och fick skjuts ner till centrum så att jag hann med fyra bussen. Ha det bäst alla läsare.

börjar bli smalare

Jag har börjat närma mig ett av mina mål. Jag har börjat bli lite smalare vilket jag märker på vissa kläder jag inte har kunnat använda förut för att dom suttit på tok för tajt. Nu sitter dom kläderna faktiskt riktigt bra. Mitt mål kommer bara närmare. Vissa har även märkt det på mig då dom sett mig att det blivit skillnad. Jag känner mig riktigt glad över det kan jag tala om. Ändå så har jag inte riktigt försökt göra nått utan,det har bara kommit av sig själv. Det är väl bara det att jag gjort mer saker utan att tänka på det. Nu ska jag verkligen försöka att få vikten och min mage att försvinna. Jaja,vikten skiter jag i vet ändå att muskler väger men ska åtminstone bli smalare.

slutade nyss skolan för dagen

Nu,har jag precis slutat i skolan för dagen och ska snart kliva av bussen och vänta på bussen hem. Min dag har faktiskt varit riktigt bra trots att jag verkligen kännt att jag egentligen inte orkade vara kvar i skolan. Men jag kämpar på trots allt som är emot mig just nu. Jag känner mig as trött.

vernissage!

Idag har jag varit på vernissage. Det är min klasskompis som har utställningen och den heter naturens underverk. Jag tycker att tavlorna är sjukt fina. Jag har själv insett att jag borde göra några tavlor och själv ha en utställning vad tycker ni om den idén? Jag känner att jag skulle vilja det och ha vernissage och allt men ska jag verkligen satsa på det? Jag har så himla svårt att bestämma mig. Vad tycker ni läsare?

skönt att skolan börjat

I onsdags började skolan för mig och det känns riktigt bra tycker jag. Mitt elevens val kommer vara på onsdagar och då kommer jag att sluta väldigt sent. Men jag tycker att det ska bli roligt ändå. Nu borde jag egentligen gå och lägga mig men det orkar jag inte för jag måste verkligen plocka ögonbrynen så att det ser bra ut men samtidigt vet jag,att det kommer att ta tid. Jag borde sova så,jag orkar med skolan imorgon.

örhänge i foten!

Jag har ingen aning om hur det riktigt gick till. Det hände igår kväll. Jag fick in ett örhänge i min högra fot just där det är som tjockast. Jag har verkligen ingen aning om hur det lyckades ske. Jag menar örhängen är ju inte vassa utan trubbiga. Idag känns det verkligen att gå på foten som om det fortfarande vore något kvar i min fot men det vet jag att det absolut inte är. Hur lyckas man egentligen med det?

Lugn dag och bild

Idag har jag haft en lugn dag och bara mest tagit det lungt och sett på lite film på criminal mind. Nu har jag tänkt mig att bara ta det lungt och se mera film och eventuellt innan bara ta och skriva lite på en idé på en berättelse jag har fått lite inspiration till. Tänkte passa på o bjuda på ett kort jag tog för några dagar sedan.
 

ny frisyr

Idag fick jag för mig att jag skulle ändra min frisyr och nu tänkte jag även bjuda på några bilder på hur frisyren blev.
 
 
Detta blev resultatet av dagens klippning.

tankar som snurrar

Jag kan inte förstå mina egna känslor just nu. Jag har helt enkelt för mycket som bara snurrar i mitt huvud. Jag har stor lust att bara ta och och berätta allt om mitt liv men det kommer jag inte men däremot håller jag på att förbereda ett nytt inlägg om mitt förflutna. Jag får inte mina tankar,att gå ihop nu så jag kan lika gärna ta och sova nu.

berättelse

Jag har fått en idé till en berättelse kanske eventuellt så pass mycket att det kan tänkas bli en bok. Men förmodligen skulle jag tro det blir något liknande en novell eller en ganska lång text som ej räcker till en bok men om det inte blir i bokformat så kommer texten att publiceras här.

dumpad

Mitt huvud är inte riktigt med i tankarna längre sedan igår och jag antar att det beror på att jag blev dumpad igår. Så nu är man singel igen. Jag kan inte riktigt förstå vad det var som hände. Allt skedde så plötsligt. Jag har svårt att sova och tårarNa bara rinn er på mig. Jag är olyckligt kär nu.

varför gör jag så?

Förlåt för en dålig uppdatering men har haft så himla mycket annat att tänka på. Jag funderar mycket över varför jag gjort som jag gjort under dom senaste två veckorna men inte kommit fram till något. Men däremot har jag kommit fram till andra saker o en,av dom kommer hindra mig från vad jag gjort dom senaste veckorna och jag hoppas att det sker snart. Som det är nu vill jag inte berätta vad det är. Men ska iaf flytta upp till Norrland igen. Vet inte exakt när men rätt så snart iaf hoppas jag på. Känner mig mest korkad just nu men får försöka göra allt detta på ett bra sätt. Egentligen borde jag prata med någon om vad jag håller på med men det vill jag inte.

hur hanterar man ilskan?

Jag har verkligen kommit underfund med en massa saker dom senaste dagarna. Mitt humör svänger snabbt. Minsta lilla sak som är emot mig kan göra mig as förbanad. Jag kan inte själv förstå vad det är som gör att jag inte kan hantera min ilska på ett bra sätt ofta blir jag så arg att jag skriker och börjar att kasta saker omkring mig. Jag kan inte förstå mig själv. Jag önskar att jag kan ta mig framåt att kunna göra något annat utav min ilska som blir något bra i slutändan. Jag har ingen bra idé på hur har du?

stukad eller en spricka

Jag flög av hästen igår o handen o armen tog stryk. Minsta rörelse gör as ont. Handen och handleden är svullen. Jag hatar det som fan kan inte göra allt som jag brukar göra. Ont som in i helvete har jag. Antingen är det en stukning eller spricka. Hatar de men får försöka stå ut.

RSS 2.0