städ och tvättmani

Någon typ av städ och tvättmani har flugit på mig nu denna sena kvällen. Jag känner mig tvungen att städa klart och åtminstone lägga in och sätta på den sista tvätten. Det är inte det bästa för min hals men jag bara måste göra det. Känns ju en aning jobbigt men det får funka ändå. Det som är jobbigt är med halsen men det får funka ändå .Blir väl o ta en varm kopp te med honung då jag städat och slängt in sista tvätten och sen ta och försöka sova. Trots att det egentligen är det jag borde göra nu.


Skylar Grey InvisibleDet var en tjej som tipsade mig om denna låten på en av mina andra bloggar. Och nu har jag verkligen fastnat för den. Jag är helt fast i den.


gillar denna


Hängig

Det var tydligen inte nog med att min morgon inte började bra för jag är rejält hängig och har blivit sjuk :( Jag ska ta och vila nu.


dålig början på dagen

Den här dagen har verkligen inte börjat bra för mig. Vaknade med ont i hela kroppen eftersom jag legat på något konstigt vis under natten. Jag har as ont nu och har haft det sedan jag vaknade vid åtta på morgonen. Jag som hade hoppats på att kunna få sova ut nu då det är helg men tydligen inte. Jaja jag får iaf hoppas att resten av dagen blir bra. Det blir att rita lite och säkert läsa en massa. Eventuellt ta en ridtur i skogen eller något i den stilen. Jaja ha det bra alla läsare.


borde egentligen gå och lägga mig

Tröttheten börjar verkligen att komma över mig just nu. Jag borde egentligen gå och lägga mig men jag har inte ens orken till att göra det just nu. Jag vet inte riktigt är liksom så mycket i mitt huvud men jag hoppas på att tiden kommer gå fort så att jag snart får min egen lägenhet. Jag är iaf glad just nu och det ska bli roligt att se vad dom kommer att säga om min nya frisyr i skolan på måndag, mm Om man tänker på torsdagen och teatergruppen det kan också bli riktigt intressant faktiskt. Jag hoppas på att min lugg kommer att växa så att det kan bli en snedlugg igen så att det ser bättre ut med mer långt hår där det redan är långt och ha resten kort. Äsch skitsamma i det nu. Jag ska ta och gå och lägga mig. 


Denna bilden har jag tagit på island. Hunden heter Birta. Godnatt alla läsare!


Ny frisyr

Idag kände jag för att åka iväg lite så jag drog in till södertälje och det slutade med att jag gick till Frisören och klippte mig. Jag kan säga att det blev stor skillnad på hur jag ser ut nu och hur jag såg ut på morgonen. Jag kan ta och bjuda på lite bilder på min nya frisyr tänkte jag då jag ändå är i farten.Ja vad ska man säga om den saken, förutom att det är skillnad från förut? Nu ska jag ta och göra i ordning lite fredagsmys som kommer att bestå utav popcorn. Jag kanske rent av ska lägga mig i sängen och se på någon bra film också då jag ändå är i farten.


Godmorgon!

Godmorgon alla glada! Nu ska jag snart ta och äta frukost och sen ta mig till skolan. Jag kommer att uppdatera mer senare ikväll så ha det bra alla läsare!


Teater

Nu ska snart teatern börja och jag ser verkligen framemot att göra något roligt efter alla besked och sjukdomar för jag kunde ju inte fara på dans passet i går för att jag inte mådde så bra. Skit samma i det nu. Det ska iaf bli roligt att ha teater i två timmar.


Emma

Du är en helt fantastiskt underbar person. Du får mig alltid att le och skratta. Du betyder så mycket för mig att det är svårt att förklara det på något bra sätt. <3 Du ställer alltid upp <3 Du är helt enkelt bäst

Svar på fråga

Vilken är din favoritlåt om du bara får välja en enda?

Svar: oj det var en svår fråga. Det finns ju så många bra men jag tror nog jag säger låten "Leva död"Alltså denna låten som du nu kan lyssna på. Men jag gillar även många fler låtar så jag bara tog någon.


Nya kläder

Som rubriken säger så har jag fått lite nya kläder idag och har vissa av dom på mig. Jag tänkte att jag kunde bjuda på en bild på det jag har på mig. Så här kommer den.Vad tycks om kläderna? :) Det enda som inte är nytt är ju sockarna. Jag fick även mer kläder men jag har inga kort på det men det kanske kommer någon gång så att ni får se dom.


TipsarN

TipsarN eller ska jag säga Natali? Jag vet att det är du och har misstänkt det en längre tid och nu vet jag att det stämmer. Det är ingen idé att du nekar till det för det gör ändå ingen skillnad för dig om du nekar för det kommer ändå alltid vara du som skrivit kommentarerna. Du borde nog läsa kommentaren från Kristina Å. Hon skrev detta.

Tipsarn: Det var det dummaste jag hört på länge! Har du aldrig sett vuxna stora långa människor rida?? Hoppa på människor på det här viset! Att du inte skäms! Verkar som du fastnat i fjortisstadiet! Feghet verkar vara ditt riktmärke-eller har du inget namn? Stå för vad du spyr ur dig om du törs.Annars kan du lika gärna vara tyst! Kristina Å
 
Det du håller på Med Natali det är inte ens snällt bara elakt och det borde du veta om. Du har inte ens vågat stå för vem du är som skriver kommentarerna. Det är fegt att du inte ens vågat stå för vem du är.


Vill vara en annan personIbland önskar jag verkligen att jag var en annan person än jag blivit. Jag tänker tanken så många gånger på att verkligen förändra mig på något sätt och behålla det. Jag funderar som bara den över något bra sätt att ändra på min stil och sånt så att det kan tänkas bli bra. Är det någon som har något bra förslag? Jag vet inte själv hur mycket jag har tänkt på det men inte kommit fram till något bra. Ibland önskar jag att allting bara vore så enkelt.
Det finns så mycket jag vill förändra i mitt liv men jag vet som sagt inte på vilket sätt ännu.


FrågestundNu kör jag frågestund här på bloggen! Jag hoppas ni kommer med roliga frågor :)


Promenad och baka

Jag funderar på att ge mig ut på en lång promenad ett tag för att reda ut mina tankar en aning efter allt som har hänt. Orkar inte gå in på detaljer just nu men skit samma i det. Känner mig helt förvirrad och så men ska iaf nog ta och baka senare ikväll. Blir förmodligen bröd idag igen bara för att jag har lust att baka något.


Jag i luggJag vet att det inte är världens bästa bild men tog den med cammen i datorn. Det är iaf så jag ser ut i luggen och med hårfärgen. Vad säger ni passar jag i det eller inte?


TipsarN

Hur kan det vara en stor lögn när jag har sett dig? BERGET finns fortfarande kvar och du stinker!

 Svar: du kanske har sett mig men du kan fortfarande inte säga att det är Tina den personen finns ej längre. Det gör jag då inte.

Lugg

För en vecka sedan klippte jag så att jag har lugg. Jag har även ljusare hår än på bilderna ni har sett. Jag lovar att ni ska få se hur det ser ut nu. Men jag tar bilder då jag är frisk igen. Känner inte för att fotografera just idag. Jaja men jag kan inte riktigt vänja mig vid att jag har lugg nu. Vet inte riktigt om jag passar i det. Ni läsare får gärna komma med åsikter sen då jag lägger upp bild på mig angående luggen.
Ha det bäst alla läsare!


ny bloggdesign

Jahapp då har jag skapat mig en ny blogg design. Jag kommer att göra en bättre header sen då jag har nya blilder och så på mig. Gjorde bara en inprovisorisk header nu. Japp så ligger det till och nu ska jag verkligen få igång min blogg trots att det kanske kommer att ta tid men jag ska lyckas med det iaf.


Islandshäst tävling

Idag har jag varit en bit ifrån eskilstuna och sett på en islandshäst tävling och det var riktigt trevligt. Jag bjuder ¨på lite bilder från tävlingen också mer än så orkar jag ej skriva idag.


mycket annat nu

Ledsen för dålig uppdatering men jag har mycket annat att tänka på just nu. Fått mycket att fudnera på men kan nämna att jag var på ett danspass på friskis och svettis i onsdags och det var verkligen roligt jag ska nog försöka att fortsätta med det. Jag funderar även på att skaffa mig en ny bloggdesign

RSS 2.0