Projekt december månad!!!

 
Jag ber er verkligen att ställa frågor till detta projektet som jag kommer att göra. Ha det bäst.

onödigt o sminka sig idag typ

 
Jag fick bara för mig att göra någon typ av sminkning idag fast egentligen helt onödigt med tanke på att jag bara skulle gå igenom ett förråd och rensa bland mina saker och se vad jag skulle ha kvar och så till min lägenhet som jag kommer att flytta till snart. Jag trodde att det skulle ta mycket längre tid än det faktiskt gjorde. Först höll jag på ca 1 h 30 min sen tog jag paus och hämtade en dator och så åkte vi och åt på Frasses. Det var verkligen länge sedan jag åt där senast. Sen tillbaka och rensat ur bland det ssom var kvar även det tog ca 1h 30 min så samanlagt ungefär bara tre timmar o gå igenom allt. Jag slängde även sjukt mycket saker. Jag trodde det skulle kännas jobbigare än det gjorde men jag är iaf nöjd med det jag lyckats med.

sticka för o sälja?

Nu sitter jag och ser på tv samtidigt som jag håller på att sticka på en halsduk. Kanske eventuellt ska börja sticka halsdukar o mössor o,sälja men vet inte ännu.

för ärlig?

Ibland känns det som om jag är för ärlig här men samtidigt känns det bra. Tycker ni jag är för ärlig? Skitsamma känns skönt att vara ärlig o öppen med vad jag varit med om.

förberedelser inför flytt!

Det är en massa förberedelser just nu med att hitta möbler och alla saker jag kan tänkas att behöva till lägenheten som jag ska flytta till jag kommer att vara inflyttad där på heltid den sista november. Så det är em hel del att stå i för att få i ordning på alla sakerna som jag behöver få ordning på tills dess så kan inte lova att uppdateringen kommer att kunna vara så bra under den perioden jag håller på att flytta men jag ska göra mitt bästa för o få in några inlägg. Jag kommer även bjuda på kort sedan på hur min lägenhet kommer att se ut med möbler och allt sådant.

Gästblogga hos mig?

Nu kommer jag upp här med en fundering om det finns någon som är intresserad utav att gätsblogga hos mig? Isåfall kontakta mig på stockholmstjej@hotmail.com eller lämna en kommentar till mig på bloggen så ska vi se hur vi löser det hela. Jag hoppas verkligen att intresset finns där ute någonstans. Kanske någon som inte riktigt vill skapa sin egen blogg men ändå har något den vill berätta man kan vara anonym om man vill det med inläggen ifall man vill gästblogga hos mig. Jag Hoppas detta är intressant så att ni sätter er och skriver till mig.
 
 

promenad i snön och bild från maskeraden

 
Jag har nydligen varit ute på en promenad i snövädret med mina dåliga skor som bara är vanliga gympaskor men det var faktiskt riktigt mysigt att bara vandra runt lite i Nordmaling med mig själv nu på kvällen. Just nu har jag mest bara tråkigt och juste jag lovade ju er läsare en bild på mig på maskeraden i skolan så nu kommer den utlovade bilden så at ni får se hur jag såg ut då också.
 
Just nu kan jag inte riktigt få ordning på mina tankar dom är bara rena kaoset.

barnvakt

Just nu är jag barnvakt åt min äldsta lilla syster som blev åtta år igår. Hon är en aning,galen klättra och sitter o hoppar på mig ska alltid,vara på mig. Men jag förstår henne då hon nästan aldrig träffar mig alls. Snacka om att jag känner mig seg just nu.

Snö

 
Detta kortet tog jag vid strax efter tjugo över fyra på morgonen så jag precis anlänt till nordmaling. Jag kan tala om att jag var väldigt trött o fick bara för mig o fotografera detta av någon anledning.

det påminner mig om

Åker precis från övik och det är snö och,det påminner mig om att jag inte har några vinterskor alls någonstans utan att jag måste införskaffa mig ett par skor. Får.se om jag har råd till det sen. Kan iaf gå o kolla i,skoaffären o se om man hittar några. Jag har knappt lyckats att sova i natt men det får fungera ändå.

saknar honom

Nu sitter jag i bussen påväg mot Norrland och släkten. Jag hoppas på att det kommer bli en bra resa.men jag saknar min kille som bara den. Jag önskar han vore här med mig. Jag kan inte med.ord.eller bilder tillsammans beskriva hur mycket jag älskar honom.

vampyr på maskerad i skolan

Just nu sitter jag och väntar på den sista bussen hem efter att ha haft maskerad i skolan nu på kvällen. Jag var vampyr o har fortfarande lite utav sminkningen kvar. Det är så jävla kallt o det har snöat. Jag kan bjuda på bild sen då jag,har tillgång till dator,och Internet på hur jag såg ut som vampyr idag. Haft en trevlig kväll tills jag bestämde mig för o gå för o ej stressa för o hinna med.

frisör

Jag har funderat länge på vad jag vill bli och nu har jag kommit fram till vad jag vill bli. Jag vill utbilda mig till frisör. Det är vad jag vill bli.

inget blir som tänkt

 
Jag känner mig så himla nere och deppig och allting bara förstörs då jag tänkt göra något med älskade gaski men det blir ändå aldrig som tänkt. Inget är sig likt längre. Jag har stor lust att bara gå ner till gaski och bara prata med honom men kommer inte kunna få den tiden för mig själv då det är andra som jämt nästan vill vara i stallet. Jag kanske borde bege mig ut på en ridtur på fredag bara jag och Gaski. Mina känslor är bara helt snurrade just nu så orkar inte tänka klart.

ställer upp för mycket!

Ibland känner jag att jag ställer upp för mycket för mina vänner. Att jag liksom hjälper dom mer än mig själv. Jag försöker att göra det bästa utav det hela men jag kan inte ha det såhär jag måste ta hand mer om mig själv och se till mina behov också och inte bara mina vänners. Hur ska man ens ändra,det när man liksom blivit van att ha det såhär som det är nu. Jag sätter liksom mig själv i skymundan eller nått sådant. Jag vet att det inte är bra men jag vet bara inte hur jag ska kunna ändra på det.

utan att såra

Hur säger man egentligen till den man älskar att det han säger till en sårar en väldigt djupt? Jag vill säga det men är rädd för att om jag säger det att såra honom. Vad gör man? Någon som har ett bra förslag? Kärlek är aldrig lätt.

varför är det så svårt att hitta kärleken?

varför ska det vara så himla svårt att finna kärleken? Jag hoppas jag verkligen gjorde rätt som tog tillbaka ett utav mina ex som jag absolut tänkt på varje dag. Men samtidigt känner jag mig inte helt säker på att detta är rätt för mig. Har,svårt att förklara vad det är. Visst jag älskar honom men räcker det? Jag har inte varit så hära osäker på länge. Jag har liksom svårt att tala med honom så räcker det bara med att älska honom? Då vi väl ses har vi knappt något att prata om så allt blir bara fel. Det blir en pinsam tystnad,så är detta verkligen rätt för mig?

blandat

Jag har mest legat och läst idag. Jag känner mig hängig och har säkert dragit på mig en förkylning igen. Varför ställer ni inga frågor på min frågestund? Det känns så himla tråkigt. Just nu funderar jag över om jag ska fixa iordning lite popcorn och sätta på en film o,ta det lite lungt i det tråkiga vädret. Juste jag är ej,singel längre heller. Och snart så flyttar jag till min egen lägenhet det,ska bli så himla underbart

passa på nu sätter det igång.

Nu tänkte jag köra igång med en frågestund så passa på att fråga. Ni får fram tills söndag på er att fråga svaren kommer på måndag under dagen. Då passa på o fråga alla frågor kommer få svar.

Bowling något hände gör as ont

 
Idag har vi haft bowling med skolan igen och något har hänt med min rygg eller vad man ska säga. Det gör as ont och jag orkar knappt med att ha denna smärtan nu det blir liksom för mycket för mig just nu. Svårt att beskriva hur ont det gör men går typ sakta som en snigel för tillfället. Jag kommer ej gå på sista lektionen idag för det lär ej fungera för mig just nu. Så kommer få skjuts ner till bussen sen innan den går iaf. Sen får vi se vad jag gör utav dagen. Jag hoppas iaf på att smärtan ska gå över snart har fått en alvedon och så men är inte helt säker på att det kommer att hjälpa. Jaja iaf ha det så bra alla läsare.

lever i en lögn?

Jag vet inte varför det känns så hära. Det känns som om jag lever i en stor lögn. Jag försöker att kämpa mot alla mina jobbiga känslor som dyker upp just nu. Att förstå mina egna val är inte alltid så lätt som i detta fallet. Att förstå min känsla av att bara vilja gå utan,att titta tillbaka. Jag vill bara kunna förstå mig själv just nu. Det blev bullbak,idag och imorgon blir det o dra ut i skogen och plocka svamp.

trevlig kväll

Dagen har varit jobbig men kvällen har varit riktigt mysig. Det var pizza till middag, vi hyrde en film och bara slappade. Har även umgåtts med en utav tjejerna här idag och haft trevligt trots att hon inte talar så mycket. Men nu ska jag ta o läsa lite.

Tårar

Jag vet inte vad det är med mig just nu för jag märker bara att allt känns jobbigt just nu samtidigt som jag nästan är påväg att bara börja gråta. Jag orkar inte ens gå ner till matsalen för att äta för att jag känner att det blir för jobbigt idag. Det är något som hänt men jag kan inte sätta ord på det alls just nu. Snart kommer bara mina tårar att rulla nerför mina kinder. Jag önskar att jag kunde försvinna och bara vara för mig själv någonstans men så enkelt är det inte då jag är i skolan.
 

Teater

Jag känner mig väldigt peppad på att dra på teater idag trots att jag är så himla trött som jag är just nu. Tycker det ska bli helt underbart roligt eller något sådant. Jag vill så mycket trots att jag knappt orkar göra ett dugg idag. Tänkte iaf bjuda på en gammal bild från en teater föreställning som jag har varit med i. Den spelades 2009 i bredäng och på bilden kommer det att vara en utav rollerna som jag var. Hoppas ni gillar det. För nu ska jag ha samhällskunskap.
 
 
 

Knappt sovit

 
Jag har precis kommit till skolan efter en natt då jag knappt har sovit. Känner mig totalt hängig och har verkligen ingen aning om hur jag ska orka med detta för tillfället. Jag ska försöka att göra mitt bästa men kommer bli jobbigt. Jag sov ju knappt inatt för att jag var på ett nytt ställe vilket kändes jobbigt på många sätt för mig. Jag orkade inte hälsa på alla igår men lär bli mer utav det ikväll. Jag antar att det kommer fungera på något sätt men är inte riktigt säker ännu jag är ju så pass blyg. Jag får försöka om jag ens kan hålla mig vaken på lektionerna idag det är tveksamt kan jag säga.

för mycket på samma gång

Jag känner att detta kanske blev lite mycket på en gång att vara här flera dagar. Det hade räckt med några timmar första gången. Just nu känns det som om jag snart kommer att börja gråta. Det känns så himla konstigt just nu för mig. Jag känner mig rädd inte ens nallen som är med mig får mig att känna mig trygg. Hela min kropp skriker av oro och rädsla. Jag kan inte sätta ord på detta ordentligt.

Våldtagna av vildsvin

Allting började på översta våningen då Saga och Maria satt och pratade.
Efter ett tag så kom Lovisa.
Dom tre tjejerna satt och pratade om en flygresa  som skulle ske dagen efter.
Saga berättade att man kunde se film och lyssna på musik på flygplanet,
dock så behövs det hörlurar.
Trots att man kan köpa på planet är det bästa att ha egna.
Saga erbjöd sig att låna ut sina eftersom hon själv inte skulle med.
Maria och Saga bestämde sig för att gå ut och hämta hörlurarna.
Helt plötsligt säger Lovisa "Jag kan ringa ambulansen om ni blir våldtagna av vildsvin"
Skrattandes går Saga och Maria ner och ut och fortsätter att prata om det som sagts.
Funderingarna flyger iväg mot hur kan något sådant ens ske och hur skulle det kännas?
Skulle man ens överleva?
Maria säger till Saga "Vi pratar med Lovisa och frågar hur hon kom på det hon sa"

börjat leva

Det känns som om jag börjat att leva nu. Det är som om jag lärt mig acceptera min diagnos och förstå den vilket jag inte gjort förut.

funnit en bit av mig själv

Jag känner att jag hittat en del utav mig själv idag efter idrotten då jag pratade med min gympalärare. Det har krävts år att finna den delen utav mig igen. Jag tror att det var vad dom behövdes. Det har lite med träning o så att göra så ifrågasätt ej under vilken rubrik jag sätter denna på. Jag är lycklig att jag funnit denna biten utav mig själv igen. Nu vet jag att detta kommer gå as bra.

Nervös

Detta är jag idag och jag är väldigt nervös inför ikväll då jag ska träffa en ny person från boendet dit jag kommer att flytta. Nä får skriva mer sen för nu ska jag ner och ha musik.

femte avramlingen

I lördags var jag ute och red och flög av hästen. Jag har as ont än idag och igår vart jag tvungen att baka en tårta. Jag har ramlat av fem gånger i hela mitt liv.
Detta kortet tog jag den dagen jag ramlade av.
Detta är tårtan som jag gjorde igår
 

blogg med.en vän

Jag tänkte passa på att berätta att jag har en blogg tillsammans med en vän. Bloggen heter www.kamrater.blogg.se kolla gärna in där

känns konstigt

Jag har precis varit och handlat i Järna och det känns så himla konstigt att gå i Järna då jag vet att jag ska flytta dit. Nä nu ska,jag vara social istället.

Linus Holm my past is not who i am

 
Denna låten har en utav mina vänner gjort. Tänkte att jag kunde dela med mig utav den.

Jag och en Varg


fixa med min design

Nu kommer jag att ändra min design på bloggen så det kan komma att se helt förjävligt ut ett tag för vet ej om jag kommer att orka att ändra klart hela designen idag eller om jag ens kommer att ha tid till det. Nu kan jag iaf bjuda på en bild.
 
Det är jag och Gaski på bilden. <3 Hade tänkt rida ut på honom den dagen kortet togs men blev inte så för att hans ben var svullet.

kan ej förstå

Just nu har jag väldigt svårt att förstå mina egna känslor. Jag kan inte ens beskriva dom så brukar det aldrig vara. Jag blir förvirrad utav detta.

bryta för mitt eget bästa?

Mår inte så bra av att detta händer typ jämt. En,utav mina vänner alltid då vi ska ses o planerar något så kommer det alltid något annat hon måste göra istället. Hon vet att jag,har svårt för sådant men verkar ändå inte bry sig om det. Någon gång ibland funkar men ej så hära ofta som det sker. Hon betyder as mycket för mig men jag mår inte bra utav att det sker. Jag får ångest och mina tankar,bara flyger iväg på dåliga håll men jag försöker kämpa mig igenom det. Jag funderar på att bryta kontakten men det är svårt med tanke på hur mycket hon betyder för mig. Att göra det för mitt bästa är inte lätt för vill verkligen inte såra henne. Jag orkar inte detta det blir för tufft och jobbigt att ha det så hära. Jag gråter fan snart.

RSS 2.0