Stockholm med den bästa

Nu sitter jag på pendeltåget till Södertälje för att möta min bästa vän och vi ska dra in till stockholm och ha en helt nice dag. Jag har saknat henne som fan eller något i den stilen. Jag känner mig glad trots att dagen igår var as jobbigt men nu ska jag fokusera på det positiva och lägga det negativa bakom mig. Jag är sjukt peppad på att träffa min bästa vän som jag inte träffat på länge. Vi ska ha en helt underbar dag i Stockholm

fjärde gången

Idag på morgonen då jag red barbacka så föll jag av för fjärde gången i mitt liv. Jag red askori. Jag har väldigt ont i vänster benet och i nacken och egentligen borde jag ta och hoppa upp på askori barbacka igen idag. Hatar att ha så jävla ont som jag har just nu.

varit duktig

Jag känner mig så jävla trött och seg idag. Det blev en väldigt sen kväll igår och jag har endast sovit några få timmar. Blev bara två timmars sömn så jag får se hur dagen blir. Jag funderar på att sätta på en film och bara ta det lungt. Jag var duktig igår kväll jag begav mig ut och sprang i 10 min utan uppehåll och jag hade ju tagit två långa promenader under dagen. Jag vet inte vad som flugit i mig längre. Jaja skit samma i det nu. Jag drar in och äter frukost o tar en långpromenad med mig själv. Eventuellt springa lite också och sen bara ta det lungt. Ha det bäst

mysigt

Nu är jag hos min älskling. Vi sitter i soffan och ser film och har det mysigt. Hundvakt också så att vi får ta promenader. Lite nu och då med hunden som just nu ligger med huvudet i mitt knä. Detta kommer verkligen att bli en bra midsommar känner jag. Visserligen väldigt lugn men bra.

mötet idag

Idag har jag haft ett möte med oss och det tycker jag faktiskt gick riktigt bra trots att jag har svårt att tala med personer som jag inte känner. Får se hur det blir för bedömning som dom gör angående boende. Jag känner mig glad att jag faktiskt lyckades bra på mötet. Jag känner mig väldigt trött just nu. Jag ska försöka att sova nu men jag lovar att uppdatera mer i morgon.

midsommar

hur har du tänkt fira midsommar? Själv så ska jag vara med min älskade. Vi har tänkt oss ta en lång promenad och sen ta och se skräckfilmer och ja typ bara ta det lungt. Jag känner mig sjukt peppad på att åka dit och slippa vara på gården. Det ska bli totalt underbart.

kämpa för att nå mitt mål

Nu har Jag verkligen bestämt mig för att kämpa,som,fanns,att gå ner i vikt o bli smalare. Det var ett program på tv som gjort att jag verkligen kommer att kämpa som fan med att göra det. Jag,har alltid velat men inte haft tillräckligt med motivation att göra det. Jag ska även sluta äta godis igen och denna gången tänker jag lyckas med det också utan att falla tillbaka till det igen. Från och med imorgon blire inge mer godis för min del. Men nu ska jag ut och gå en lång promenad och sen ta hand om tvätten och kanske rida lite och pyssla med gaski som,behövs smörjas pga hans eksem. Ha det bäst alla läsare.

varit med min älskade

Nu har jag varit med min älskade typ hela dagen. Vi har tagit det väldigt lungt och pratat en hel del och ätit tacos vilket verkligen var gott nu då jag inte har ätit det på väldigt länge. Nu sitter jag i bussen på väg hem till min lilla stuga. Jag älskar verkligen livet just nu. Jag är glad och lycklig. Jag känner mig hel.

min stuga igen

Jag är hemma igen i min stuga. Det är faktiskt riktigt skönt att bara kunna tänka på hur jag vill ha det ocb så inne hos mig.

Sjukhuset igen

Som rubriken säger så är jag på sjukhuset och har varit det ett tag. På måndag är det skolavslutning och jag har hittat en vit klänning. Jag kommer vara kvar på sjukhuset men åker iaf på avslutningen. Jag uppdaterar då jag orkar men nu vet ni iaf varför jag inte uppdaterat.


RSS 2.0