bussresan idag!

Jag känner mig verkligen inte peppad på att åka buss hela dagen. Jag har precis packat klart allt. Men om sanningen ska fram så vet jag inte om resan kommer att gå så bra med tanke på hur jag mådde igår och mår fortfarande idag. Orkar inte gå in närmare på det. vissa vet vad jag pratar om. Men jaja man får iaf hoppas på att resan kommer att gå bra.


Del av ett djur



För ett tag sedan då jag tog en promenad där jag bor så hittade jag och Gaski detta, Någon som vet vad det är för djur det kommer ifrån? JAg har funderat mycket över det men kan inte komma fram till något så nu tänkte jag att jag frågar er läsare.


eventuellt umeå ikväll



Jag vet att bilden inte har så mycket med texten att göra men det skiter jag i. Jag känner mig väldigt trött och seg idag för att jag mest har legat vaken hela natten. Sen får vi se ikväll om vi åker in till umeå på kulturnatta och lyssnar på då min morbror spelar. Jaja iaf så ska jag ta och ringa min älskling snart och ta o fixa mig så att jag kan gå ut lite. Kanske eventuellt går till en pizzeria där min släkting jobbar. Då får jag ju även träffa henne. Ja jag tänkte på att gå omkring lunch tid dit isåfall. Just nu känner jag mig bara glad. Jag lovar att det kommer att komma fler bilder men har inte hunnit fotografera ännu. Men kommer säkert att ta några nya kort bara så att det finns tills nästa inlägg. Men ha det så bra alla läsare!


gamla bilder på mig!


Jag hittade några gamla bilder på mig så jag tänkte att jag skulle passa på att bjuda på några av dom så att ni får se. Jag vet att dom är lite varierande och ena var på en stilbytar dag i skolan den då jag har orange hår. Skit samma i det nu.




Ny header

Nu har jag börjat lite enkelt på en ny design det jag har fixat är headern. Jag vet att den inte blev den bästa eftersom jag bara har paint att jobba i med att göra den. Men kan hända att jag justerar mer med den då jag har tid för nu ska jag ta och gå och lägga mig. jag ska även fundera över vad man mer ska göra med självaste designen kom gärna med förslag,

Du är allt för mig älskling


Ny bloggdesign tips?

Just nu snurrar mina tankar runt på att göra en ny bloggdesign. Så nu sitter jag och funderar över hur man ska ta och göra den nya designen förmodligen blir det att jag fixar den imorgon? Är det någon som har en bra idé på hur man ska ta och göra om designen? Jag börjar tycka att den är väldigt tråkig faktiskt. Jag vill ha någor speciellt med hela designen. Men som det är just nu kan jag inte riktigt komma fram till vad det skulle kunna tänkas vara för speciellt med en ny bloggdesign. Alltså vad det speciella skulle vara med den


saknar min älskade

Jag saknar min älskade så mycket. Jag tänker varje minut på min älskade. Jag längtar tills på måndag då jag träffar Min älskade igen. Saknaden är enorm.


brinnande lastbil+ present från älskade

Jag har ju åkt buss hela natten och den var ju ca 1 timme sen eftersom att efter vi åkt från tönnebro så fick vi stå helt stilla länge eftersom det var en lastbil längre fram som brann. Jag försökte ta kort på den då vi åkte förbi men hann inte riktigt göra det men Jag kan bjuda på en annan bild på mig då jag hade lila och en aning rosa hår för en dag.


Juste igår då jag träffade min älskade gav hon mig ett sött litet gossedjur en sköldpadda.


Pale Within Temptation



Jag tycker att denna låten är så himla fin. Just nu sitter jag verkligen fast i den :)


Kärlek

Jag kommer nu lägga in två sånger jag vill tillägna mina älskade.


sjukhuset i nästan två veckor

Jag har varit på sjukhuset i nästan två veckors tid det är en anledning till att jag inte har kunnat blogga även fast jag har velat blogga. Men strunt samma i det nu. Nu är jag iaf tillbaka

Inte singel längre



Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev. Jag är dels inte singel längre. Jag är kär. Jag kan inte avslöja mer om det ännu vem det är och så men jag lovar det kommer jag att berätta mer om sen.


RSS 2.0