På söndag blire Bio

På söndag drar jag till heron city och ska se på bio. Jag ska se the hunger games. Som ni vet har jag ju läst boken. Kolla under böcker. Har iaf tänkt ha fullt upp i helgen ska även umgås med bästa Emma <3 på lördagen och färga hennes hår.

Skulle föreställa handboll

Igår på idrottslektionen så skulle vi spela handboll men bara några få kunde göra det rätt dom andra sprang omkring som yrahöns eller något i den stilen. Hur många gånger man än försökte få dom att förstå så sket dom bara i det. Det var helt kaotisk idrottslektion säger jag. Jaja får hoppas det går bättre en annan gång.

TipsarN

TipsarNs kommentar: Min ålder har du ingenting med att göra! vad har du med det här att göra Emma-sofia eller vafaan du heter:s Det här är ett snack mellan jag ocg BERGET!! Eller måste du backa upp henne som lärarna gjorde förut för att hon inte klarade av någonting själv. Det verkar vara så! Vilket betyder att BERGET är som hon var när hon bodde här!

Svar:
Du kanske tror jag är som jag var förut men det vet du ärligt talat inget om TipsarN.
Du vet ärligt talat inte alls mycket om mig längre och så enkelt är det.
Du kanske tror att du vet men det gör du inte.

Att jag inte skulle ha klarat av något själv och inte gör nu heller det är en stor lögn och det kommer det alltid att vara. Det du just nu i denna kommentaren skriver om mig är en så himla stor lögn. Hur kan du ens tänka den tanken. Det enda du verkar vara ute efter att göra är att förstöra andras liv. Du behöver väl inte ens lägga dig i om någon annan har något att säga om saken.


Lobelia och jag




Just nu är det mycket som händer i mitt liv därför har jag inte haft så mycket tid att blogga men jag försöker slänga in ett inlägg lite nu och då.


Emma-Sofia

Emma-Sofias kommentar:

Du, hur gammal är du?

Svar: Jag är 18


TipsarN

Det är inte ens någon ideé att diskutera med dig om det. Kommer aldrig vara den personen hur mycket ni än tycker det. För Ni vet ärligt talat inte mycket om något då det gäller mig längre. Är inte den personen jag var då.


Se mig för den jag är inte den jag var förut

Se mig för den jag är inte den jag var förut!!!!!


Mot umeå i morgon

Imorgon drar jag till umeå. Just nu känner jag mig helt uppspeedad och så. Jag försöker komma på vad det är jag behöver packa men det går inge vidare just nu. Är helt uppe i varv eller något sådant. Jaja skit samma i det nu. Ska ta och ställa in disken i skåpen igen nu då jag har tiden över till det. Ha det bäst


Ritat päron

Jag ritade ett päron med kläder och vissa saker för att min kompis ville. Hon sa vad jag skulle göra för detaljer på det och sånt så nu bjuder jag på en bild på det.


Emma-Sofia och TipsarN

Emma-Sofia om Emma-Sofia:
Det här har massor med dig att göra, ifall det är underförstått för dig.
Du antydde att du visste mer om hästar och därför kunde du säga att hon inte kunde handla si och så.
Och ifall att du missat även det, så är faktiskt människor också känsliga.
12 Mars, 21:43  
Nina om Emma-Sofia:
Klart hon inte väger för mycket, beror på vad för häst man rider..
12 Mars, 17:58  
TipsarN om Emma-Sofia:
Vafaan det här gar inget med makt att göra?!:s Säger bara att Tina BERG väger för mkt för att rida! Hästar är faktiskt känsliga!




Svar: Jag skulle kunna säga såhära det finns ingen Tina Berg. Få in det i ditt huvud TipsarN.  Emma-Sofia har rätt i det hon säger. Du borde helt enkelt tänka efter vad det är du säger TipsarN. Du vet inte ens vad det är för hästar jag håller på med. Jag vet att även Nina vet en hel del om hästar. TipsarN du verkar bara vilja göra dig märkvärdig eller något sådant. Det är så man uppfattar det du skriver. Som om du vet mer än alla andra.
12 Mars, 09:15

TipsarN

för det första vem är Tina Berg? Det finns ingen sådan person längre, du kan hålla på hur du vill men du ska veta att du kommer att få svar på tal. Skit samma i det nu. Du verkar bara vilja maanipuler andra att göra vad du tycker är rätt. Våga stå för vem du är


Varit i skogen och fotat


Idag har jag varit ute i skogen och även fotograferat lite. Jag bjuder på några av bilderna jag gillar mest utav min tur i skogen. Jag älskar liksom att fotografera och hålla på. Jag har även varit typ en "skogsmulle" eller något och blivit fotad med kvisar i håret och så men jag har inte tid just nu att lägga in några utav dom. Men jag lovar att jag kommer att lägga in kort på det sen då jag har mer tid över.


Jag har haft en trevlig dag och ska snart iväg till Moraberg och handla lite saker. Just nu finns det mycket jag skulle kunna skriva om. Jaja iaf så måste jag ta och Maila Kajsa Gordan och be henne om lite information angående att ge ut en bok! Ha det bäst alla läsare!


Emma-Sofia

Emma-Sofias kommentar: TipsarN - vad spelar det för roll om du vet mer om hästar eller inte? Vad får dig att tro att du har makten över att ge order?
"jag kan mer om hästar, så jag är bäst" lämnade resten av oss på mellanstadiet. Vakna upp nu.

Svar: Ja man kan verkligen fundera över vad det är som får den personen tro att den har makten att ge order över något sådant.

Nya ritade bilder


Till minne av Tobias Sverin!

17/9-94 - 7/3-09

                        

Idag är det tre år sedan du dog! Jag har fortfarande svårt att fatta att det verkligen har hänt. Varför finns ens döden. Den borde vara bandlyst eller nått sådant. Jag saknar Tobias som bara den. Jag tänker på honom dagligen.



Jag kan verkligen inte med ord beskriva saknaden utav honom. Det är fan inte klok.





Idag har jag tänt några ljus för att hedra minnet utav Tobias Sverin.



Dessa ljus tände jag men bilderna på dom är tyvärr ej från idag men det var iaf dom ljusen jag tände. Varför ska det vara så svårt att minnas alla bra tidern, varför ska det vara så svårt att förstå att någon dött trots att flera år gått sedan händelsen? Nu trillar tårarna verkligen nerför min kind. Saknaden utav Tobbe är oändligt och kommer aldrig någonsin ta slut. Han är sjukt saknad.



                                

Olyckshändelse men ändå. Tobbe du kommer aldrig glömmas bort. Vila i frid Grabben. R.I.P.


Nu har jag varit duktig idag!

Jag kände att jag inte orkade vänta till fyra bussen så jag tog en annan buss och tog en promenad hem på 1tim och 45min men egentligen tar den ca 1 tim men jag gick väldigt långsamt men ändå. Jag känner mig väldigt duktigt just nu och har tänkt lyckas med mitt mål till sommaren :)

Lobelia



Idag har jag varit i ett stall och hållit på med underbara Lobelia <3 hon var helt underbar idag. Så fort jag hade kommit in i hagen kom hon fram till mig och följde med mig :) Förra gången ville hon inte gå med ur hagen så bara det gjorde mig glad men det roliga var då jag skulle gå till bussen då följde hon efter i hagen så långt hon kunde och stod sedan bara och titta på mig tills jag hade klivit ombord på bussen. Men hon har kämpat bra idag även om det inte är det lättaste men hon har varit duktig idag <3 Finaste Lobelia <3


Svar till Gabriella!

Hennes kommentar:

Hej! Jag känner inte dig, och vet nästan ingenting om dig, förutom att du inte mår bra eller tycker om dig själv. Om jag på något sätt skulle kunna hjälpa dig att må bättre eller bara finnas här, så svara på denna kommentaren. Kram!

Svar: Jag blev verkligen glad utav att läsa din kommentar Gabriella :) Jag skulle väl kunna uttrycka mig så hära, Jag vill inte vara till besvär för någon men du får välja själv hur du vill göra. Om du känner för att finnas får du göra det. Jag blev nog glad utav denna kommentaren utav dig :) Men som sagt får du göra som du själv känner för. Kram!


Planer för dagen!



Min dag började med ett telefonsamtal. Tro det eller ej men jag har pratat med min mamma i 1 tim och 30min vilket verkligen förvånar mig. Dom flesta som känner mig förstår varför det förvånar. Jaja men skit samma I det nu. Nu uppdaterar jag denna och www.islandbloggen.blogg.se med lite bilder från islandsresan och lite annat också. Sen då jag är klar med det så blir det att städa i min stuga. Sen känner jag att jag måste ut och fotografera lite :) Kanske ta en lång promenad eller nått sånt. Just bilden är tagen idag. Bilder på mitt hår från igår kommer att komma då jag har fått dom så förstår ni varför mitt hår ser ut som det gör idag. Just nu känner jag mig typ överdrivet glad av någon anledning.



Ikväll drar jag till heron city på bio och ska se War horse. Det ska bi riktigt trevligt tycker jag iaf. Jag ska verkligen anstränga mig för att denna dagen ska bli bra. Dagens palnering är så hära.

Uppdatera www.islandbloggen.blogg.se
* Städa i min stuga.
* Gå ut och fotografera
* Åka till Heron City och se War horse

 Japp det är dagens planering sen kommer säkert några andra saker slinka in också. Ha det bäst.


Linus Holms egna sång



Min kompis har gjort denna låten och jag gillar den skarpt.


ingen ork

Just nu är jag dålig på att uppdatera men det beror på att jag inte har ork och inte använder internet nästan något alls nu. Men jag försöker iaf skriva lite regelbundet.

Lila Glittriga naglar



Vet att jag inte är så bra på att ta kort på naglarna men detta är iaf resultatet utav naglarna jag gjorde igår


TipsarN!!!

Du kanske har gått i samma klass som mig men du vet ändå inte vad jag kan om hästar och inte. Det har varit länge sedan isåfall som du gick i min klass men jag kan säga att du vet inte speciellt mycket utav vad jag vet om hästar och inte. Skit samma i det du behöver inte lägga dig i detta hur som helst.


RSS 2.0