idé till imorgon istället för skolan

Eftersom jag inte är så pigg så tvivlar jag på att det blir någon skola för mig imorgon men har kommit på en annan lösning utan att behöva sjukanmäla mig men måste ändå ringa till skolan o prata om det imorgon. För det jag tänkte på är ihop knippat med en skoluppgift som jag har i engelskan och det innebär att fotografera hästar. Jag ska nämligen driva en blogg på engelska om hästar. Fotografera hästar ska ändå ske under skoltiden o med.tanke på att jag inte är helt frisk o,att jag bor på en hästgård så kan jag,enkelt fixa och göra.den uppgiften.

knarkar typ te

Just nu ligger jag i sängen och är sjuk och typ känns som om jag knarkar te. Bara för att jag dricker så mycket te för tillfället. Jag har as ont i halsen och totalt snuvig och hängig. Både honungen och teet går åt som bara den just nu. Fan vad jag hatar att vara sjuk.

om boendet

Boendet jag kollade på i torsdags verkade riktigt bra och jag kommer att satsa på det. Kände mycket idag då jag,var o handlade i Järna. Det kändes skumt o gå där bara för att jag vet att jag kommer flytta dit

Kolla på boende imorgon

 
Jag sitter nu i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. det är bildverkstad. Slutar kvart över sex. Just nu är jag mest nervös o så inför imorgon då jag ska kolla på ett boende i järna. Jag vet inte är hur spänd som helst har svårt att slappna av och sover knappt något alls. Jag har svårt att förstå och vet inte riktigt vad jag ska ta och göra just nu. Har inte tankarna riktigt vakna.

hon e tillbaka efter dessa månader

Äntligen slipper msn oron för henne. Hon som var borta så länge. Hon kom tillbaka idag. Jag har varit så rädd att hon skulle ha blivit dödad eller nått sådant. Jag kan äntligen pusta ut

jobbig period

Förlåt att jag inte uppdaterar så mycket men jag är inne i en jobbig period för tillfället men jag har inte heller haft så mycket att skriva om. Eller jo kanske har haft något o skriva om men inte orkat. Hur som helst så är jag nervös inför att träffa en person. Äsch kan,ej komma på mer o skriva nu.

två timmar hos polisen

Nu,sitter jag i bussen påväg tillbaka till gården och är as ledsen har,varit jobbigt idag då jag var hos polisen. Jag,satt,där inne i,två,fucking timmar och klarade ändå inte av att berätta allt. Orkar knappt med o vara mig själv så,fucking dåligt mår jag just nu. Önskar,att allt vore annorlunda nu.

gamla bilder




Nu har jag bjudit på några gamla bilder som jag tagit under årens gång.

lämnade precis Sundsvall

Nu har jag nått Sundsvamm och åker precis därifrån. Jag har,sovit lite men av någon anledning inte lika mycket som jag brukar på bussen. Men tänker inte gå in så mycket på det nu för att jag,har tänkt fortsätta sova nu.

sitter i bussen

Nu sitterjag äntligen i bussen efter en lång och jobbig dag. Har hittat en perfekt plats för natten. Sitter rätt,så långt bak nära ett eluttag. Jag känner mig peppad på o dra till Nordmaling. Nä nu,ska,jag göra nått annat ha det bra alla läsare

mot norr

Nu sitter jag i en bil o e påväg till Stockholm för o ta ybuss upp till Nordmaling ikväll. Jag känner mig peppad på o åka,dit iaf.

bilder på mig idag




packat och städat

Jag har ca varit hemma i två timmar och under den tiden så har jag städat och packat i tagit det lungt o ätit middag. Nu borde jag egentligen sova eftersom jag ska upp så tidigt. Jag är ledsen o kan ej sova. Ska nog,ta o försöka läsa lite o se om det kan tänkas hjälpa.

En vän (dikt)


 
 
En vän är som en blomma,
en ros för att vara exakt,
elelr kanske som en helt ny grind som aldrig kommer olåst.
En vän är som en uggla,
både vacker och klok,
eller kanske en vän är som ett spöke,
vars ande dör aldrig.
en vän är som de grässtrån du aldrig kan klippa,
stående rak,
lång och stolt i en perfekt liten rad.
En vän är som ett hjärta som går starkt ända till slutet.
var skulle vi vara i den här världen
om vi inte hade en vän?

öppna burk med hammare och spik

Här är en bild på mig då jag var hos min kompis Emma senast, Vi skulle laga mat men hon hittade inte sin konservöppnare så vi använde oss utav hammare och spik för att öppna burken. Vi hade en riktigt trevlig dag kan jag tala om.

hello kitty

 
Här är en pärlplatta som jag hr gjort då jag var på Nova en dag, den dagen min kompis skulle ha sin vernissage.

örhängen

 
Örhängerna ni ser på bilden har jag själv gjort. Tänkte även bjuda på en bild till på ett örhänge som jag har gjort.
 

Lång dag i skolan idag

 
Just nu sitter jag i klassrummet och bara väntar på att min nästa lektion ska börja. Det är fett långtråkigt. Den börjar först vi 15:50 Har en väldigt lång skoldag idag för jag slutar vid kvart över sex idag. Sen blir det nog en lång kväll kommer hem vid åtta och då ska jag städa och packa för att jag reser till norrland imorgon kväll. Det ska bli riktigt trevligt :) Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu i över tre timmar nästan fyra. Jaja det får väl fungera ändå tror jag. Ha det bäst alla läsare!

mer om mobbningen som tog mitt liv

Just nu är.det mycket,som snurrar i mitt huvud angående mobbningen som tog mitt liv. Jag återupplever vissa utav,sakerna som,jag inte berättat för någon om. Jag funderar,mycket över varför det just skulle hända mig. Alla orden dom,sa till mig,dom bara ekar i mitt huvud, köttbullen, tjockis, hora och en massa
andra ord. Jag är så less på att höra dom orden i min skalle. Jag hör oftast även mobbarnas röster som säger orden. Deras hånfullhet. Ja allt som dom gjorde för att trycka ner mig. Att få mig att må dåligt. Orden,har,etsat sig fast i mitt huvud. Jag blir oftast ledsen än idag utav,att höra det om än bara inom mig. Tårarna kommer nu,klarar inte av,att skriva mer för tillfället.

på väg mot den bästa

Nu sitter jag på bussen påväg till min bästa vän Emma. Jag har saknat henne så sjukt mycket. Jag känner mig glad och äntligen påväg någonstans i livet. Ska bli så himla skönt att träffa Emma och prata med henne om allt och inget som vanligt. Ser även att det verkar vara något speciellt vid,skilleby idag. Skitsamma nu,ska jag vara lite social med mina vänner på Facebook och msn.

modig

Jag har precis kommit ut från bion. Jag har sett modig. Jag tycker att den var bra o kan verkligen rekommendera andra att se den. Har varit på Heron city

korsstygns bokmärke

Jag har suttit och pysslat, jag gjorde korsstygn som jag,har gjort till ett bokmärke. Jag är riktigt nöjd med det. Hade en text på som är love is never easy jag,kan visa bild på det någon gång.

kommer aldrig sluta älska dig

Första gången våra läppar mötes så kände jag att vi hör ihop. Men nu är allt över men ändå kan jag inte sluta att älska dig. Du säger att du alltid kommer att älska mig men nu har du en annan. Jag älskar dig mer än någon tycks förstå. Jag gråter vad dag för jag tänker på dig. Vi hör ihop som jing och Jang som helan och halvan.Jag kommer aldrig att sluta älska dig. Jag är olyckligt kär

RSS 2.0